Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Oxfam Magasin du Monde
24 novembre 2005

26 november ‘Slotactie Gebruik je hoofd tegen de Muur’

Op 29 november zet het Actieplatform Palestina definitief een punt achter deze campagne. Dan plannen we de overhandiging van de campagneresultaten aan de voorzitters van de Vlaamse politieke partijen, minister van buitenlandse zaken De Gucht en eerste minister Verhofstadt. Nogmaals zullen we in gesprekken er op aandringen gehoor te geven aan onze politieke eisen, daarbij gesteund door ruim 20.000 verontwaardigde hoofden.

Maar ook het brede publiek willen we niet in het ongewisse laten over onze campagneresultaten. Een opvallend decor, muziek, toespraken… zijn enkele van de ingrediënten voor een feestelijke slotactie in hartje Brussel. De laatste hoofden worden verzameld en zo hopen we nog een flinke push te geven aan ons eindresultaat.

We heten dus alle vrijwilligers, actievoerders en sympathisanten van harte welkom op zaterdag­ 26 november te Brussel van 14 tot 17u. De exacte locatie delen we later via dit kanaal nog mee. Wie graag een handje meehelpt bij de opbouw, het fotograferen van hoofden of het opruimen achteraf, laat best nu al van zich horen.

Indien je thuis of op kantoor nog hoofden hebt liggen, bezorg deze best zo snel mogelijk aan het campagnesecretariaat. Zelf je digitale hoofd bezorgen kan via www.jehoofdtegendemuur.be (rubriek ‘Doe mee’).

 

Voor al je vragen over het insturen van foto’s en over de slotactie in Brussel kan je terecht bij Ilse Fannes (campagnecoördinator), campagne@acieplatformpalestina.be, tel. 09/218.88.99, p/a Oxfam Wereldwinkels, Ververijstraat 17, 9000 Gent.

Publicité
Commentaires
Oxfam Magasin du Monde
Publicité
Publicité